Foto: Mango

Populārā šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā), kura šobrīd ir sava pirmdzimtā gaidībās, jau mēnesi devusies atvaļinājumā, bet mierā nosēdēt enerģiskā un uzņēmīgā sieviete nevar pat mazuļa gaidīšanas laikā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kubliņa atklāj, ka viņa jau mēnesi devusies dekrēta atvaļinājumā, tomēr atpūsties jaunā sieviete nevēlas, jo pieradusi pie spraiga, pienākumiem un nodarbēm piesātināta ritma.

"Tik nepierasti, ka nekas nav jādara, nekur nav jāskrien, tāpēc palīdzu darbos mammai un māsai. Mājās noteikti es nesēžu, tas man nav raksturīgi. Katras brīvdienas dodos uz Siguldu. Apvienoju patīkamo ar lietderīgo un strādāju pie mammas - palīdzu viņai gadatirgos un esmu viņas neaizvietojamā pārdevēja," smaidot stāsta topošā māmiņa.

Lai gan agrāk Sanita ar sava gaidāmā mazuļa tēvu DJ Gustavito bija bieža dažādu ballīšu un citu sabiedrisku pasākumu apmeklētāja, grūtniecības laikā no lieliem burziņiem sieviete izvairās.

"Ballītēs un kinoteātrī man ir pa skaļu, tāpēc es šīs vietas gandrīz nemaz neapmeklēju," stāsta Sanita, bet uzsver, ka citu topošo māmiņu vēlme arī grūtniecības laikā apmeklēt dažādus pasākumus neesot nekas nosodāms, jo katra rīkojas tā, kā viņai šķiet labāk un pareizāk.

Gaidību laiks jauno sievieti īpaši mainījis neesot - to atzinuši arī viņas mājinieki, bet, protams, gadoties dažas epizodes, kad viņa uz notikumiem reaģējot emocionālāk kā agrāk. "Šķiet, ka nekas nav mainījies, jo man nav ne mainījusies ēdienkarte, ne arī dzīves ritms. Skrienu pa priekšu vējdzirnavām," smaida Sanita.

Tuvojoties lielajam brīdim, topošā māmiņa nodarbojas arī ar gaidāmā bērniņa pūriņa rūpēšanu - mazulītim jau pasūtīti ratiņi un veikti arī citi pirkumi.

"Tēriņi ir pietiekami lieli, bet šajā ziņā par naudu nedomāju, jo mēs ar to rēķinājāmies. Pērku visu nepieciešamo un pat vairāk. Nepieciešamās drēbītes ir sagādātas, lai gan, ieejot veikalā, es joprojām atradīšu kaut kādu lietu, kuru man vajadzēs nopirkt. Cenšos neaizrauties, bet katru reizi saprotu, ka tas man nav sanācis," sirsnīgi smejas Sanita.

Šovasar, izklaides portālam Mango apstiprinot faktu par grūtniecību, Sanita par iespējamajām laulībām ar bērna tēti runāja izvairīgi, un arī tagad viņas attieksme pret kāzu plāniem nav mainījusies.

Ar laulībām nesteigsimies, jo tas jau mīlestību nepadarīs stiprāku. Neesam nemaz par šo tēmu runājuši, jo tas man pašreiz nav aktuāli. Tagad pats svarīgākais ir sagaidīt mazuli pasaulē," skaidro Kubliņa.

Viņa nepiekrīt daļā sabiedrības valdošajam viedoklim, ka bērniņa ienākšana ģimenē noteikti nozīmē to, ka vecākiem ir jāprecas - oficiāla attiecību noformēšana neesot garants tam, ka bērns augs ģimenē, bet par savām attiecībām Sanita ir droša.

"Laulības noteikti nav nekāds garants, bet es noteikti varu teikt, ka mans bērniņš izaugs ģimenē," pārliecināta ir Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!