Rīgā pulcējas Baltijas skaistākie geji  (18)

Foto: Mango

Sestdien, 28. maijā, homoseksuālistu aprindās iecienītajā Rīgas klubā XXL risinājās ikgadējais Baltijas geju skaistumkonkurss, kurā uzvarētāja laurus šogad plūca Latvijas pārstāvis Nika (attēlā).

Šogad geju skaistumkonkursā piedalījās seši pārstāvji - divi puiši bija ieradušies no Igaunijas, divi pārstāvēja Latviju, viens - Lietuvu, bet kāds puisis Tomijs sevi bija pieteicis kā Vācijas pārstāvi, lai gan viņš jau ilgus gadus dzīvo Latvijā.

Pēc visu dalībnieku sniegtajiem priekšnesumiem starptautiskā žūrija, starp kuras locekļiem bija arī Rīgas domes deputāts Jānis Mārtiņš Skuja, Baltijas geju konkursa vicemistera titulu un piešķīra Akselam no Igaunijas, kurš saņēma arī skatītāju simpātiju balvu.

Savukārt par uzvarētāju un titula "Mr. Gay Baltica" ieguvēju kļuva jelgavnieks Nika, kurš balvā saņēma apmaksātu dalību Eiropas geju skaistumkonkursā, 500 eiro naudas balvu un prāmja braucienu uz Stokholmu.

Izklaides portāls Mango atgādina, ka aizvadītajā gadā par Baltijas valstu pievilcīgāko geju tika atzīts Igaunijas pārstāvis Martins, bet 2009. gadā šajā konkursā uzvaras laurus plūca Lietuvas pārstāvis Dariuss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!