Foto: Mango

Svētdienas vakarā noslēdzies TV3 šovs Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas, kas ēterā bija redzams 11 nedēļas, un par tā uzvarētājiem kļuvuši Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš (abi kopā attēlā).

Par otriem finālistiem - sporta ārstu Jāni Kvēpu un operdziedātāju Evitu Zālīti - tika nodotas 14 236 balsis, taču tas šoreiz viņiem bija par maz.

Pēc fināla abi otrās vietas ieguvēji sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka par zaudējumu finālā nepārdzīvo.

"Marts un Veronika bija profesionālāki par mums, tāpēc arī viņu uzvara ir likumsakarīga. Savukārt mūsu tikšana finālā jau vien bija brīnums, un otrā vieta mums pat ļoti piestāv. Pats lielākais ieguvums no šī šova ir tāds, ka mēs viens otru esam satikuši," gandrīz vienbalsīgi stāstīja Kvēps un Zālīte.Pēdējā raidījumā žūrijas sastāvā bija operdziedātāja Kristīne Zadovska, aktieris Andris Bērziņš, mūziķis Mārtiņš Freimanis un operdziedātājs Jānis Apeinis, bet finālisti izpildīja pa trim dziesmām - divas jaunas un vienu jau izskanējušu:

Evita Zālīte un Jānis Kvēps izpildīja Endrjū Loida Vēbera dziesmu Don't Cry for Me Argentina no mūzikla Evita; Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesmu Bez mums jau nevar tik un tā; kā arī Mārtiņa Brauna dziesmu Būt nabagam, cik saldi ar Kārļa Skalbes vārdiem;

Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš izpildīja Reja Hendersona dziesmu Bye Bye Blackbird; kā arī divas Raimonda Paula dziesmas ar Jāņa Petera vārdiem - Rudens ogle un O, Lamara.

Kā zināms, šovā Dziedi ar zvaigzni sākotnēji piedalījās arī dziedātāja Candy un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics (viņi saņēma SMS Credit simpātiju balvu), mūziķis Aivars Brīze un uzņēmēja Andra Strauss, dziedātājs Viktors Zemgals un policiste Linda Neimane-Zobena, mūziķis Atis Auzāns un aktrise Aija Dzērve, humoriste Jolanda Suvorova un mūziķis Jānis Lemežis, dziedātāja Olga Rajecka un aktieris Varis Vētra, dziedātāja Vineta Elksne un aktieris Artis Robežnieks, kā arī dziedātājs Kaža un dejotāja Aleksandra Kurusova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!