Foto: AFP/Scanpix

Trešdienas, 18. marta, vakarā Ņujorkas slimnīcā 45 gadu vecumā mirusi britu aktrise Nataša Ričardsone (attēlā) – aktiera Laiema Nīsona sieva, aktrises Vanesas Redgreivas un režisora Tonija Ričardsona meita, ziņo aģentūra France Presse.

Divas dienas pirms nāves Ričardsone guva galvas traumu, slēpojot Kvebekas kūrortā Maunt Tremblant. Kā informē aculiecinieki, uzreiz nav bijušas aizdomas, ka aktrises gūtā trauma ir nopietna, tomēr drīz pēc incidenta viņa sūdzējusies par galvassāpēm. Tad arī aktrise hospitalizēta uz vietējo Svētās sirds slimnīcu, bet vēlāk - uz Ņujorku.

Kā informē E! Online, ierodoties Amerikas Savienotajās Valstīs, aktrises smadzenes jau bija mirušas, tomēr amerikāņu ārsti Ričardsoni centušies pieslēgt pie dzīvību uzturošiem aparātiem. Tur ieradušies arī aktrises tuvinieki.

Nataša Ričardsone teātrī un kino spēlē jau no 20 gadu vecuma. Populārākās filmas, kurās viņa piedalījusies, ir Gothic (1986), The Comfort of Strangers (1990), Zelda (1993), Nell (1994), The Parent Trap (1998), The White Countess (2005) un citas. Pēdējā viņas filma bija režisora Nika Mūra romantiskā drāma Wild Child.

1998. gadā par lomu mūzikā Cabaret aktrise saņēma prestižo teātra balvu Tony.

Nataša Ričardsone kopš 1994. gada bija precējusies ar "oskaroto" aktieri Laiemu Nīsonu, un šajā laulībā dzimuši divi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!