Foto: AFP/Scanpix
Jūlija sākumā Monako princis Alberts II salaulājās ar Dienvidāfrikas peldētāju Šarlēni Vitstoku (abi attēlā), bet īsi pēc viņu kāzām ārvalstu mediju rīcībā nonākusi šokējoša informācija – jaunais pāris medusmēnesi pavadījis atsevišķās viesnīcās.

Bažas par Monako prinča laulību radušās Dienvidāfrikā - turp jaunlaulātie bija devušies kāzu ceļojumā, bet viena no lielākajām vietējām avīzēm City Press uzzinājusi, ka šī ceļojuma laikā viņi dzīvojuši atsevišķās viesnīcās.

53 gadus vecais princis mitinājies Hilton tīkla viesnīcā, bet viņa 20 gadus jaunākā sieviņa - viesnīcā Oyster Box, bet attālums starp abām viesnīcām ir aptuveni 16 kilometri.

Neraugoties uz attālumu starp mītnes vietām jaunās sievas dzimtenē, medusmēnesi pārtraucis kāds nopietns konflikts - iecerētā atpūta beigusies krietni vien agrāk, nekā bija paredzēts, un Alberts ar Šarlēni steigā atgriezušies Monako.

Preses pārstāvji pieļauj, ka atgriešanās iemesls bijis DNS testa rezultāti - tests tika veikts neilgi pirms kāzu ceremonijas jau trešajam bērnam, kura māte apgalvo, ka tā tēvs ir Alberts II.

Aizdomas par šo ārlaulības bērnu jau gandrīz izjauca kāzu plānus - divas dienas pirms ceremonijas līgava mēģinājusi aizbēgt no prinča, bet policija pēc līgavaiņa rīkojuma viņu lidostā aizturējusi.

Lai gan kāzas tomēr notika, pēc īpaši laimīgas laulības tās vis neizskatās - Francijas izdevums VSD vēsta, ka Alberta un Šarlēnes kāzas notikušas vienošanās dēļ - sievietes uzdevums ir laist pasaulē likumīgu mantinieku, un pēc šīs vienošanās pildīšanas abi dzīvošot šķirti.

Princis ar Šarlēni iepazinās 2000. gadā, kad Alberts bija goda viesis peldēšanas sacensībās, kurās piedalījās arī Vitstoka. Oficiāli viņi ir pāris kopš 2006. gada, bet šīs savienības laimi jau vairākkārt aizēnojušas aizdomas par Alberta II neuzticību. 

Galerijā: ieskats jūlija sākumā notikušajās Monako prinča laulībās, kas ilga divas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!