Foto: F64

Svētdien, 4. decembrī, Rīgas kinostudijā noslēdzās sirsnīgā sadziedāšanās šova Dziedošās ģimenes trešās sezonas fināls, kurā par uzvarētājiem skatītāju balsojumā tika atzīta Puncuļu ģimene.

Visu aizvadīto nedēļu abas finālā iekļuvušās ģimenes - skanīgā Puncuļu ģimene no Rēzeknes un sirsnīgās Liepiņu meitenes no Alojas - ļoti cītīgi gatavojas svētdienas koncertam, lai ar pārdomātiem un pārsteidzošiem priekšnesumiem iepriecinātu ikvienu skatītāju un pierādītu, ka ir Latvijas dziedošākās ģimenes titula cienīgas.

Fināla raidījumā katra ģimene izpildīja divas dziesmas - Puncuļu ģimene izpildīja kompozīcijas Dzeiveite un Kad Ēģiptē sniegs, bet Liepiņu ģimene uzstājās ar dziesmām Raganas dziesmiņa pirms sprieduma pasludināšanas un Kādā brīnišķā dienā.

Neraugoties uz Liepiņu dāmu atraktīvo uzstāšanos, skatītāji lēma, ka šova trešajā sezonā skanīgākās Latvijas ģimenes godu ir nopelnījuši Puncuļi, kuri saņēma naudas balvu 5000 latu apmērā.

Mango atgādina, ka Dziedošo ģimeņu pirmajā sezonā uzvarētāju godu nopelnīja sirdskaidrā Vītolu ģimene, bet otrajā sezonā uzvaras laurus plūca latviskā Zaļkalniņu ģimene ar mazo Zanīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!