Foto: F64
28. jūlijā Latviju pāršalca ziņa, ka sportiste Ineta Radēviča (attēlā) uzvarējusi 2010. gada Eiropas čempionātā vieglatlētikā un uzstādījusi jaunu Latvijas rekordu tāllēkšanā, aizlecot 6,92 metrus tālu.

Lai gan šobrīd skaistajai sportistei lieka publicitāte nav vajadzīga, pirms dažiem gadiem Radēviča par sevi lika manīt arī ar citiem līdzekļiem - piemēram, 2004. gadā prestižais erotikas žurnāls Playboy viņu atzina par pietiekami pievilcīgu, lai kļūtu par vienu no tā modelēm.

2004. gada vasaras beigās, sagaidot Vasaras Olimpiskās spēles, kas norisinājās Grieķijas galvaspilsētā Atēnās, žurnāls Playboy publicēja vairāku olimpisko spēļu dalībnieču kailfotogrāfijas. Bez Radēvičas šajā žurnāla izdevumā bija iekļautas vēl septiņas dažādu sporta disciplīnu pārstāves, tomēr gaišmate no Latvijas uz šo sieviešu fona patīkami izcēlās.

Playboy fotosesija notika tuksnesī netālu no ASV pilsētas Lasvegasas, un pati Radēviča medijiem atzinusi, ka tā viņai sagādājusi lielu prieku. "Varu teikt vienu - tā viscaur ir māksla un erotika, un no pornogrāfijas nav ne miņas," viņa vēlāk skaidrojusi laikrakstam NRA.

Iejušanās modeles ādā Radēvičai nav traucējusi arī turpināt veiksmīgi attīstīt savu sportistes karjeru. Lai gan viņas labākais sasniegums olimpiskajās spēlēs bijis vien 13. vieta tāllēkšanā, nupat labotais Latvijas rekords un Eiropas čempiones tituls tāllēkšanā viņu ierindo starp nopelniem bagātākajiem Latvijas pārstāvjiem vieglatlētikā.

Galerijā: Inetas Radēvičas fotosesija žurnālam Playboy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!