Foto: Mango
Novembra vidū internetā tika uzsākta aptauja, lai noskaidrotu Latvijas seksīgākos vīriešus – apkopojot tautas viedokļus, noskaidrots, ka šī saraksta pirmajā vietā ierindojies Dailes teātra aktieris Intars Rešetins (attēlā).

Telekomunikāciju operatora IZZI rīkotajā aptaujā piedalījušies gandrīz divi tūkstoši respondentu, no kuriem gandrīz 300 cilvēku par seksīgāko pašmāju vīrieti atzinuši dailēnieti Rešetinu.

Populārajam aktierim seko BMX braucējs Māris Štrombergs, bet trešajā vietā ierindojies meiteņu mīlulis, dziedātājs Lauris Reiniks.

Latvijas seksīgāko vīriešu saraksta ceturtajā vietā iekļuvis diriģents un dažādu šovu pastāvīgais žūrijas loceklis Ints Teterovskis, kurš jau ne reizi vien atzīts par vienu no iekārojamākajiem pašmāju vecpuišiem, bet seksīgāko vīriešu pirmo piecinieku noslēdz Dailes teātra aktieris un seriāla UgunsGrēks zvaigzne Ģirts Ķesteris.

"Pietiek dievināt un apjūsmot ārzemju "bredus pitus"! Mums, latviešiem, pašiem ir pietiekami daudz izskatīgu, seksīgu un galantu vīriešu, ko arī pierādīja šī aptauja," komentējot aptaujas rezultātus, norādījusi IZZI valdes locekle Sandra Kraujiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!